ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αν Είναι Να Μειώσουμε Τους Μισθούς Στο Μισό, Δεν Τους Χρειαζόμαστε

Από χθες ακούω ότι ζήτησαν οι δανειστές μας από τον Κουτρουμάνη να μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα γιατί είναι πολύ ψηλά λέει και μάλιστα με νόμο του κράτους.
Αυτό το κάνουμε και μόνοι μας, δεν τους χρειαζόμαστε. Έχω ξαναγράψει στο "σφουγγάρι" ότι τελικά η χρεοκοπία και η εφαρμογή των μνημονίων είναι το ίδιο πράγμα.
Πέρασαν λίγες μέρες και επιβεβαιώθηκα...
Εδώ και δυο χρόνια δεν μας πρήζουν ότι εάν χρεοκοπήσουμε αυτόματα θα πέσουν οι μισθοί μας και οι συντάξεις στο μισό;
Αν είναι να πέσουν οι μισθοί και οι συντάξεις στο μισό και να χρωστάμε και πεντακόσια δισεκατομμύρια, τότε να τους διώξουμε και να χρεοκοπήσουμε. 
Έτσι θα πέσει το βιοτικό μας επίπεδο στο μισό αλλά δεν θα χρωστάμε σε κανέναν και το κυριότερο, δεν θα μπορούμε να δανειστούμε από πουθενά. Αυτό είναι καλό για εμάς. Αν συνεχίσουν να μας δανείζουν σε δέκα χρόνια πάλι στα ίδια χάλια θα είμαστε.
Έτσι και αλλιώς είτε χρεοκοπήσουμε είτε μείνει η τρόικα εδώ πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε αν θέλουμε να δούμε φώς. Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι κυβερνώντες και όχι πως θα πάρουμε την επόμενη δόση..... Εάν πούμε ότι δεν την θέλουμε θα παρακαλάνε να μας την δώσουν.... θα με θυμηθείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου