ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το Google+ πλέον είναι για όλους

Άνοιξε για όλους το google+ .
Ελπίζω νε έρθει ένα τέλος στην παντοκρατορία του facebook και να μοιραστεί κάπως το πράγμα.....
Κι ενώ μέχρι και χθες ο μόνος τρόπος για να κάνει κάποιος εγγραφή στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης της Google ήταν μέσω προσκλήσεων, πριν από μερικές ώρες η εταιρεία έκανε αυτό που περιμέναμε εδώ και αρκετές εβδομάδες. Άνοιξε τις πόρτες του Google+ σε όλους τους χρήστες.
Τα καλά νέα πάντως δε σταματούν εδώ. Ο κολοσσός από την Καλιφόρνια, προχώρησε σε σημαντικές βελτιώσεις. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα Google+ Hangouts μπορούν πλέον να πραγματοποιηούνται σε Android συσκευές (εκδόσεις 2.3 και νεότερες). Η επιλογή αναζήτησης είναι επίσης διαθέσιμη, της οποίας ουσιαστικά τα αποτελέσματα αποτελούν ένα πάντρεμα του περιεχομένου του Google+ και ολόκληρου του διαδικτύου.
Περισσότερη δύναμη για το Google+ λοιπόν που απ’ ότι φαίνεται αναγκάζει το Facebook να ψάχνει τρόπους βελτίωσης. Για το ποιος θα αποδειχθεί νικητής στη μάχη των social networks δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Το σίγουρο είναι ότι η Google το πήρε απόφαση και δημιούργησε μία καταπληκτική πλατφόρμα που δεν της λείπει σχεδόν τίποτα.
Πηγή: gugoo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου